Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για επιστροφή στις νίκες

Για επιστροφή στις νίκες

img_8953


Οι δυο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ, είχαν σαν αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να απομακρυνθεί πολύ από το στόχο της πρώτης θέσης. Ταυτόχρονα, όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως τα προβλήματα μας είναι πρώτα από όλα στην οργάνωση και τη λειτουργία και μετά αγωνιστικά. Όπως και να έχει όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγώνα με την Αλκή σήμερα (18:00, PrimeTel, omonoianews.com).

Η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη για ένα σωρό λόγους. Πρώτο για λόγους αξιοπρέπειας και ιστορίας. Δεύτερον για να μας κρατήσει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, γιατί όσο κι αν αρνούμαστε να τη θεωρήσουμε “σοβαρό στόχο”, η έξοδος σε αυτήν δίνει γερή οικονομική ανάσα. Η νίκη πρέπει να έρθει κι ας μην λύνει τα προβλήματα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να τα σπρώξει κάτω από το χαλί.

Το γεγονός πως ο αντίπαλος είναι αδύνατος, δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Από την αλλαγή προπονητή και μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολεύεται να βρει ταυτότητα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Προφανώς αν χάσουμε βαθμούς από τα παιδάκια της Αλκής θα πρόκειται για μεγάλη αποτυχία, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει επειγόντως να ανεβεί και να βρει τα πόδια της.