Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η τρίτη να είναι φαρμακερή

Η τρίτη να είναι φαρμακερή

img_1265


Δύο φορές αντιμετώπισε ως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ τον Άρη μέσα στη σαιζόν. Σε καμία από αυτές, δεν κατάφερε να αποδείξει τη διαφορά κλάσεις μεταξύ των δυο ομάδων, καθώς και ότι είναι το φαβορί. Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα ήθελαν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος της ομάδας.

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η αλήθεια είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σαφώς καλύτερη και απώλεσε 10δες ευκαιρίες. Έδωσε όμως δικαιώματα στον αντίπαλο της και κυρίως στον διαιτητή Αβραάμ Τσούκκα να της φράξει το δρόμο. Το τελικό σκορ 1-1 και οι δύο χαμένοι βαθμοί, είναι εκείνα που έμειναν στην ιστορία.

Όσον αφορά το δεύτερο ματς και πρώτο σκέλος της φάσης του κυπέλλου που βρισκόμαστε, είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ νωθρή, στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια, κράτησε τον Άρη μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης κερδίζοντας τον μόνο με 1-0.

Ελπίζουμε πως το σημερινό τρίτο ραντεβού μεταξύ των δυο ομάδων θα είναι και φαρμακερό. Οι παίκτες μας έχουν πολλά να αποδείξουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ας προσεγγίσουν το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία.