Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοτίνα: “Με δουλειά κάθε εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι”

Λοτίνα: “Με δουλειά κάθε εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι”


Μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθεί η ομάδα, δήλωσε ο Άνχελ Λοτίνα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Ο Ισπανός είπε πως μετά την ήττα στο πρωτάθλημα το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο. Ερωτήθηκε και για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Λοτίνα: Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, τα πρώτα 10-15 λεπτά. Το πέναλτι που δεν σκοράραμε μας έβαλε άγχος. Ερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα και αυτό φαίνεται μέσα στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να γυρίσει η σελίδα, γιατί ξέρουμε καλά πως νιώθει ο κόσμος ειδικά όταν χάνεις σπίτι σου με 4 γκολ. Δεν είχαμε ρυθμό λόγω του άγχους και δεν είχαμε ακρίβεια στις μεταβιβάσεις μας. Όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής προσπαθεί να πάρει και να δώσει πληροφορίες, αυτό δεν είναι εύκολο και χρειάζεται χρόνο. Οι παίκτες προσπαθούν πάρα πολύ. Κάποια πράγματα τα κάναμε καλύτερα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι με δουλειά κάθε εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι, θα είμαστε μια σοβαρή ομάδα, δύσκολη για οποιοδήποτε να αντιμετωπίσει.

Ένα σχόλιο για το ντέρμπι με την ΑΕΛ
Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τελειώσαμε τώρα και πρέπει να δούμε αύριο πως είναι τα παιδιά, δέχτηκαν κλωτσιές και θα ξεκινήσουμε από το πρωί να προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι.

Είναι το δεύτερο πέναλτι που χάνεται. Υπάρχουν οδηγίες για το ποιος πρέπει να εκτελεί;
Όποιος νιώθει καλά, εκτελεί. Δυστυχώς δεν μπορώ εγώ να σουτάρω το επόμενο.

—————-

Τον Κάανεν: Καλησπέρα. Νομίζω ότι το κύπελλο στην Κύπρο είναι δυο παιχνίδια και είναι σημαντικό μετά το πρώτο παιχνίδι να είσαι ζωντανός. Όταν κοιτάμε το παιχνίδι θα δούμε ότι έχει γρήγορους παίκτες έτσι επιλέξαμε να κρατήσουμε την οργάνωση μας πίσω και να κτυπήσουμε στη κόντρα. Τους αφήσαμε να κρατάνε τη μπάλα για να μην απειληθούμε. Νομίζω πως ήμασταν καλά οργανωμένοι και είχαμε ευκαιρίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κατοχή, αλλά το επιλέξαμε και δεν είχε ευκαιρίες. Πέραν από τα πέναλτι, δεν απειληθήκαμε ενώ εμείς είχαμε 2 στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο παραμείναμε οργανωμένοι και είχαμε 1-2 φάσεις να γίνουμε επικίνδυνοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να νομίσεις πως θα πάρεις την ισοπαλία και δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ. Φεύγουμε από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, κάναμε το επόμενο βήμα σαν Άρης, παίζουμε καλύτερα. Νομίζω είναι ακόμα 50-50 η πρόκριση. συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καλωσορίσατε κ. Λοτίνα.