Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοτίνα: “Νίκη ηρεμίας. Συνεχίζουμε τη δουλειά”

Λοτίνα: “Νίκη ηρεμίας. Συνεχίζουμε τη δουλειά”


Ευχαριστημένος ο Άνχελ Λοτίνα που μίλησε και για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Η διάσκεψη των προπονητών μετά το ματς.

Λοτίνα: Σε γενικές γραμμές κάναμε καλά πράγματα. Προσπαθήσαμε και κάναμε κατοχή σε όλο το παιχνίδι. Αμυντικά πιέσαμε και δεν κάναμε πολλά λάθη. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον προπονητή της Αλκής για τη σύνθεση με τα νέα παιδιά που έχει. Προσπαθούν να παίξουν μπάλα και είναι από τις λίγες ομάδες που δεν σταματάνε το παιχνίδι. Εκτός από την βαθμολογία, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Πάλι συγχαρητήρια και νομίζω θα δουν πιο μπροστά πως οι εμπειρίες τώρα, θα τους κάνουν καλό.

Νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, πρώτη σας στο ΓΣΠ. Ζητήσατε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και αν ναι, γιατί είναι σημαντική;
Η νίκη σου δίνει ηρεμία. Θέλω να φτάσω στη πιο σημαντική στιγμή στο πρωτάθλημα έχοντας μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα και αυτό θα έρθει μόνο μέσα από τη δουλειά , βελτιώνοντας κάθε μέρα πράγματα που θέλουμε και με το χρόνο θα το πετύχουμε. Πιστεύω πως το ρόστερ που έχουμε μπορεί να προσφέρει περισσότερα και ζήτησα τεχνικό διευθυντή που να ξέρει καλά τι γίνεται εδώ στη Κύπρο γιατί σαν μεγάλη ομάδα, θεωρώ πως πρέπει να τον έχουμε.

Καϊάφας: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Βαρύ το σκορ για μας. Ήρθαμε να παίξουμε ανοικτά, καλό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα το καταφέραμε. Βρήκαμε μπροστά μας μια διψασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, μας πίεσε, πέτυχε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να βάλει και περισσότερα. Μετά την κόκκινη το παιχνίδι τελειωσε. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ