Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεμπέλε και Γαβό στην κορυφή της λίστας για επιθετικό

Ντεμπέλε και Γαβό στην κορυφή της λίστας για επιθετικό


Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη από τη στιγμή που τρέχουν τόσα άλλα θέματα παράλληλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ένα θαύμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σίγουρα παίζει και αυτό το ρόλο του. Αν είναι πάντως να γίνει μεταγραφή επιθετικού, οι ποδοσφαιριστές που έχουν το προβάδισμα είναι οι Ντεμπέλε και Γαβό.

Ο Ντεμπέλε ανήκει στη Φράιμπουργκ και αν προχωρήσει η περίπτωση του, θα είναι με δανεισμό και ρήτρα αγοράς. Ως γνωστό έχει κάνει όνομα με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας, πήρε μεταγραφή στη Γερμανία, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει στη Μπουντεσλίγκα. Όσον αφορά τον Αμαντού Γαβό ανήκει στη Τζουργκάρντεν και έκανε φέτος τη καλύτερη του χρονιά, πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 26 εμφανίσεις.

Οφείλουμε πάντως να ρωτήσουμε ξανά, αν το οικονομικό όφελος της εξόδου στην Ευρώπη είναι τέτοιο που να δικαιολογεί επιπλέον επιβάρυνση του μισθολογίου. Αν ναι, θεωρούμε πως η λύση του δανεισμού που να μην δεσμεύσει την ομάδα(και πιθανότατα ένα επόμενο συμβούλιο) πέραν των 6 μηνών, μοιάζει ενδεδειγμένη.