Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραιτηθείτε σαν πράξη αξίας

Παραιτηθείτε σαν πράξη αξίας

img_5275_640x427


Ένα ενδιαφέρον άρθρο από τον Γλαύκο Μιχαηλίδη, για λογαριασμό του gsports.co. Αξίζει να διαβαστεί και η αλήθεια είναι πως μας χαροποιεί που κάποια από τα ΜΜΕ (είχε γράψει σχετικά και το oparatiritis.com) γράφουν κάποιες αλήθειες.

Υπό παραίτηση ολόκληρη η Δικαστική της

Η κρίση αξιών είναι σήμερα ότι χειρότερο μπορεί να κουβαλήσει αυτός ο λαός στις πλάτες του. Ούτε η οικονομική κρίση, ούτε οι αυξημένοι φόροι, ούτε οι πολιτικοί τσαρλατάνοι, ούτε τα κλεφτρόνια των τραπεζών μπορούν να πτοήσουν η να λυγίσουν ένα περήφανο λαό όπως είναι ο Κύπριος.

Αυτό που τον λυγίζει όμως και θα τον λυγίσει ακόμη περισσότερο είναι η κρίση αξιών. Η έλλειψη πραγματικών ηγετών σε όλες τις κατηγορίες που να μπορούν να λειτουργήσουν κόντρα στο κατεστημένο και να διατηρούν ανά πάσα στιγμή το περί δικαίου αίσθημα στην πρώτη γραμμή.

Παρασκήνιο, αισχροκέρδειες, δολοπλοκίες, παράνομος πλουτισμός και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι ο κόσμος πιστεύει ακράδαντα ότι επικρατεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής των ανθρώπων που με τον ένα η τον άλλο τρόπο μας διοικούν ,που έχουν στα χέρια τους τον νόμο , που αποφασίζουν.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Όλο το παρασκήνιο όπως το κατέγραψε η στήλη ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ