Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα κριτήρια προστάζουν ενότητα

Τα κριτήρια προστάζουν ενότητα

nik


Διαφορές και διαφωνίες υπάρχουν πολλές στο πράσινο οικοδόμημα. Εδώ καταφέραμε να χωριστούμε σε Αλαμπικούς και αντι-Αλαμπικούς. Τα κριτήρια του Μαρτίου όμως είναι απειλητικά κοντά και αν συνεχίσουμε να εστιάζουμε στις διαφορές αντί σε αυτά που μας ενώνουν (το μεγαλύτερο είναι προφανώς η αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ), θα γραφτεί μια πολύ μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η άποψη μας για τομές στο σωματείο, αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και γενικά στη νοοτροπία είναι εκεί και δεδομένη. Έχουμε όμως μόνο 2 μήνες, έτσι παράλληλα με τις όποιες προετοιμασίες για την εκλογική συνέλευση, πρέπει να δουλεύουμε και για τα κριτήρια Μαρτίου. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις διαφωνίες να βυθίσουν κι άλλο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ήδη αν μας ρωτάτε έχουμε αργήσει. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις για τη διάθεση των διαρκείας της επόμενης περιόδου, ξεκάθαρα όμως, αυτά δεν είναι αρκετά. Πρέπει να βρεθούν τρόποι για άμεση εισροή χρημάτων και θεωρούμε πως πρέπει όλοι μας να εστιάσουμε στην εγγραφή μελών. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα δώσουμε ρευστό στο σωματείο, αλλά θα αποκτήσουμε φωνή στις γενικές συνελεύσεις.