Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φερναντές : «Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ»

Φερναντές : «Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ»


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε το απόγευμα ο Ρικάρντο Φερναντές. Ο Πορτογάλος έστειλε το μήνυμα στον κόσμο, πως θα δώσει το καλύτερο του εαυτό σε αυτή τη νέα πρόκληση.

Στην αρχική του δήλωση ο Ρικάρντο Φερνάντες επεσήμανε: «Νιώθω περήφανος που εντάχθηκα στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και το είχα δείξει. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σ’ αυτήν την μεγάλη ομάδα και νιώθω έτοιμος να τα δώσω όλα».

Ακολούθως τόνισε πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις που θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον σύλλογο, την ιστορία του, το εκτόπισμά του, τον κόσμο του, όπως και τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Επίσης, γνωρίζω το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά είναι σίγουρο πως θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ άμεσα στα δεδομένα της ομάδας».

Στη συνέχεια, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, ανέφερε με αποφασιστικότητα το τι θέλει να πετύχει στην ομάδα μας: «Οι στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αυτονόητοι. Ασφαλώς θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο. Εάν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν στην ομάδα. Είμαστε επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή, όμως έχουμε άλλα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος. Υπάρχει δρόμος και πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Ρικάρντο Φερνάντες αναφέρθηκε και για την σχέση που διατηρεί με αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας μας και ειδικά με τον Νούνο Ασίς: «Τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους γνωρίζω, ενώ με αρκετούς διατηρώ οικογενειακές σχέσεις. Είναι χαρούμενοι που ήρθα στην ομάδα και το ίδιο χαρούμενος είμαι και εγώ. Με τον Νούνο είμαστε οικογενειακοί φίλοι και έχουμε άριστες σχέσεις. Αγωνιστήκαμε μαζί πριν 15 χρόνια, ακολούθως οι ποδοσφαιρικοί μας δρόμοι είχαν χωρίσει, όμως βρεθήκαμε ξανά τώρα. Είναι και αυτός πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Κλείνοντας, ο Πορτογάλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Είμαι εδώ για να τους δείξω πως ότι συνέβηκε πριν, ανήκει στο παρελθόν. Από σήμερα θα κάνω ακόμη καλύτερα πράγματα απ’ αυτά που είχαν δει προηγουμένως. Εύχομαι καλή τύχη σ’ αυτήν την νέα πρόκληση»