Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του Λεόντιου Τράττου – Ανακοίνωση ΚΟΠ

Έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του Λεόντιου Τράττου – Ανακοίνωση ΚΟΠ

pic714954


Έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του διαιτητή και Πρόεδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Λεόντιου Τράττου, σημειώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις πρωινές ώρες σήμερα στα Λατσιά.

Όπως μετέδωσε ο ΑΣΤΡΑ, έξω από το σπίτι του διαιτητή, ήταν σταθμευμένα δυο αυτοκίνητα. Το ένα καταστράφηκε ολοσχερώς και το άλλο υπέστη ελαφριές ζημιές.

Το ένα αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του Λεόντιου Τράττου και το άλλο ανήκει στην εταιρία που εργοδοτείται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών.

Λίγο μετά τις 9:30 η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι: 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη βομβιστική επίθεση που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου κ. Λεόντιου Τράττου.
Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίες σκοπό έχουν την άσκηση ψυχολογικής βίας κατά των διαιτητών μας, πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας.
Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της προς τον κ. Λεόντιο Τράττο και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.
Η ΚΟΠ ενημερώνει επίσης ότι σήμερα το απόγευμα έχει διευθετηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας με την ηγεσία του Συνδέσμου Διαιτητών για συζήτηση του θέματος.