Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανοικτοί λογαριασμοί

Ανοικτοί λογαριασμοί


Εκτός από τον αγώνα της ομάδας μας, ακόμη δύο αγώνες διεξήχθησαν για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Α’ και Β’ Κατηγορίας. Η Δόξα φιλοξένησε την ΕΝΠ στο Μακάρειο στάδιο και η Αλκή το Αποέλ στη Λάρνακα. Καμία ομάδα δεν εξασφάλισε κάποιο σκορ που τις δίνει μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό, με την πρόκριση να κρίνεται στο 2ο μεταξύ τους αγώνα.

Στο παιχνίδι που άρχισε πιο γρήγορα, η Δόξα πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΕΝΠ και παράλληλα το προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Η ομάδα της Κατωκοπιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, έχοντας για σκόρερ το Ράμος, που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα από το σημείο του πέναλτι. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και έτσι παρέμεινε το 1-0. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στο «Τάσος Μάρκου».

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Αλκή και Αποέλ, στην έδρα της πρώτης, με τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης στο ΓΣΠ να αναμένεται συναρπαστικός. Το φαβορί είναι η ομάδα της Λευκωσίας αλλά οι μικροί της Αλκής θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους.