Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν μαθαίνει και συνεχίζει να παθαίνει

Δεν μαθαίνει και συνεχίζει να παθαίνει

ma_01751


Όπως στον αγώνα του πρώτου γύρου, έτσι και σε αυτόν του δεύτερου γύρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε γελοίο γκολ σε στατική φάση και στη συνέχεια έτρεχε να προλάβει. Ούτε αυτή τη φορά πρόλαβε και άφησε 2 βαθμούς στη Λεμεσό κόντρα σε ένα Άρη που είπε ευχαριστώ στο δώρο.

Α’ ημίχρονο

Γκολ με το καλημέρα για τον Άρη σε μια φάση που η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τραγική άμυνα. Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Αλαμπί χάνει τον Ντίνα που παίρνει την πρώτη κεφαλιά και ο Τουράν εντελώς μόνος σκοράρει με νέα κεφαλιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε άμεσα όμως το σουτ του Εφραίμ στο 7 κόντραρε και πήγε κόρνερ. Στο 15′ ο Εφραίμ απείλησε εκ νέου, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 17′ τριπλή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τις 2 να είναι τεράστιες. Ο Σκαραμοτσίνο έκανε σουτ, ο Κωνσταντίνου απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Λεάντρο. Αυτός σέντραρε στο πρώτο δοκάρι, ο Γκικίεβιτς έπιασε κεφαλιά που πήγαινε προς τα δίκτυα, όμως η μπάλα κτύπησε σε κεφάλι αμυντικού και έφτασε στον Ρούμπιο. Νέο σουτ από τον Ισπανό, η μπάλα στο δοκάρι. Στο 24′ ο Σκάρα έδωσε υπέροχη κάθετη στον Εφραίμ, που προσπάθησε με τακουνάκι να απειλήσει ενώ περίμενε εντελώς μόνος ο Σκέμπρι. Στο 44′ ο Ρούμπιο έκανε όμορφη κούρσα και πάσα στον Σκέμπρι, λίγο καθυστερημένα όμως με αποτέλεσμα να μην προλάβει να σουτάρει όπως ήθελε. Τελευταία μεγάλη φάση του ημιχρόνου, μια κάθετη του Σερτζίνιο στο Γιώργο Εφραίμ που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Β’ ημίχρονο

Μόλις στο 47′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε την πρώτη μεγάλη της φάση. Μπαλιά του Λεάντρο, εντελώς μόνος ο Γκικίεβιτς, η κεφαλιά του όμως πέρασε άουτ. Στο 49′ ο Άρης απάντησε με μεγάλη φάση, αφού ο Κυριάκου έκοψε προ του μόνο Τουράμ. Στο 60′ οι παίκτες μας συνδυάστηκαν όμορφα η τελική πλάσα όμως του Εφραίμ έφυγε άουτ. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 63′ όταν ο Σκέμπρι έκανε πανέμορφη ενέργεια, βγήκε φάτσα με τον Κωνσταντίνου και πλάσαρε. Ο πορτιέρο του Άρη απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Ρούμπιο σκόραρε σε κενή εστία. Επόμενη μεγάλη φάση στο 72′ όταν ο Εφραίμ έδωσε στον Σκέμπρι, ο οποίος όμως καθυστέρησε και δεν έπιασε το σουτ από καλή θέση. Στο 72 ο Σκέμπρι αυτή τη φορά έδωσε την πάσα, το σουτ του Ρούμπιο όμως αποκρούστηκε. Ένα σουτ από τον ίδιο παίκτη 4 λεπτά μετά έφυγε άουτ. Στο 89′ ο Πλατινί βρέθηκε στη περιοχή, το σουτ του όμως αποκρούστηκε από τον Κωνσταντίνου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρούμπιο έκανε σουτ που πέρασε άουτ, ενώ στην επόμενη φάση, ο Άρης έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει και τη νίκη, όταν ο Μορέιρα νίκησε τον Τουράν σε τετ α τετ. Και η τελευταία φάση ανήκε στον Άρη, όταν ο Μορέιρα κέρδισε τον Μορέιρα σε νέο τετ α τετ.

Συμπερασματικά

Αυτή είναι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δυστυχώς. Δώρα στην άμυνα, έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική, αδυναμία να εκμεταλλευτεί απώλειες των ομάδων που κυνηγάει. Ακόμα και έχοντας το γνώθι σαυτόν όμως, τέτοιες απώλειες μας πληγώνουν και μας κάνουν να καταριόμαστε την ώρα και την ημέρα που ο Μιλτιάδης και οι συνεργάτες του ανέλαβαν την ΟΜΟΝΟΙΑ.