Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν πήρε λεπτό, ο κορυφαίος μέχρι τώρα

Δεν πήρε λεπτό, ο κορυφαίος μέχρι τώρα

img_8915


Γίνεται κριτική στην τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι φυσιολογικό, αφού η ομάδα οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και επήλθε ο οδυνηρός αποκλεισμός. Πριν γίνει οποιαδήποτε κριτική, καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο Κάσερες (με τους Στάροβλαχ-Μπούις να τον πλαισιώνουν) είναι ο τρίτος προπονητής μες τη σαιζόν και ότι είναι υπηρεσιακός. Ίσως μείνει μέχρι να εκλεγεί νέα διοίκηση, ίσως μέχρι το τέλος της σαιζόν και σίγουρα δεν μπορούν να του καταλογίζονται όλες οι ευθύνες.

Από εκεί και πέρα, η κυριότερη επιλογή που επιδέχεται κριτικής, ήταν ότι έμεινε ο Αντρέ Σκέμπρι στον πάγκο. Σε ένα παιχνίδι τόσο κρίσιμο, ο πρώτος σκόρερ και πιθανότατα κορυφαίος παίκτης της περιόδου, δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής. Θεωρούμε δεδομένο πως στο πλάνο ήταν να χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή, όμως αυτό ανατράπηκε από τις αναγκαστικές αλλαγές των Ασσίς και Αντράντε. Εκ του αποτελέσματος όμως, κρίνουμε ότι ακόμα και σαν τρίτη αλλαγή, θα μπορούσε να βοηθήσει κρατώντας καταρχάς τα μπακ του Απόλλωνα πιο πίσω, δίνοντας ανάσες στην άμυνα με κράτημα μπάλας και αν έβρισκε ευκαιρία, ίσως και με κάποιο γκολ.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως ο Αντρέ δεν έπαιξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείστηκε. Το να κριθεί ισοπεδωτικά η σημερινή τεχνική ηγεσία, είναι αφελές. Έκανε λάθη και είναι δεδομένο, αλλά κρίνεται πάντα ως προσωρινή.