Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εντεκάδα με 3 Κύπριους

Εντεκάδα με 3 Κύπριους


Τέσσερις Κύπριοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν σήμερα με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους τρεις (Εφραίμ, Κυριάκου, Χαραλάμπους) να είναι βασικοί και τον τέταρτο να περνάει σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να ήταν είδηση, όμως δεν είναι πολλές οι φορές φέτος που τόσοι πολλοί Κύπριοι ήταν στους πρώτους έντεκα.

Γενικώς, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα η καταγωγή ενός παίκτη, αρκεί να τιμάει τη φανέλλα με το τριφύλλι. Στη νέα εποχή που αναμένεται και επιβάλλεται να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει περίοπτη θέση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να γεμίσουμε ξανά το ρόστερ με ξένους των 100+ χιλιάδων ευρώ, αν είναι κάποια στιγμή να διαγραφεί το χρέος.

Πέραν των τεσσάρων παικτών που γράψαμε πιο πάνω, στον πάγκο ήταν και οι Φιλιώτης-Χατζηβασίλης, ενώ υπάρχουν κι άλλοι ταλαντούχοι παίκτες με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Θεράποντος. Γενικώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι Κύπριοι που παίρνουν ευκαιρίες (π.χ. οι Μιντήκης και Κούσουλος που ήταν σήμερα βασικοί για τη Σαλαμίνα) και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι έτοιμη να προσεγγίσει όποιον ξεχωρίσει.