Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημέρα εκλογών

Ημέρα εκλογών

img_4646


Ημέρα εκλογών η σημερινή. Στις 17:00 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, ξεκινάει μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές συνελεύσεις στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά από παρέλαση ονομάτων, μπόλικη φημολογία, υποβολή υποψηφιοτήτων και απόσυρση 2 από αυτών (Δρ Αντρέας Φάντης, Παναγιώτης Μιχαηλίδης), 25 μέλη του σωματείου διεκδικούν είσοδο τους στο συμβούλιο. 15 από αυτούς μέσω του συνδυασμού των πρώην προέδρων, 9 μέσω της ομάδας εναλλακτικής πρότασης και ένας ως ανεξάρτητος.

Με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι το προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Συνεπώς καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα, ευχόμαστε η νέα διοίκηση να κάνει τις ενέργειες που χρειάζονται για να βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνουν βήματα αναδιοργάνωσης του σωματείου, βήματα προς τον επαγγελματισμό. Πιο κάτω λεπτομέρειες για την εκλογική συνέλευση και οι 25 υποψήφιοι.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Έναρξη εργασιών – Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.

2. Απολογισμός από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο με ομιλία του απερχόμενου Προευδρεύοντος του Σωματείου.

3. Έγκριση από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της διαδικασίας εκλογής και ψηφοφορίας που θα προταθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

4. Παρουσίαση θέσεων υποψηφίων.

5. Εκλογές.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ο κατάλογος των υποψηφίων, με αλφαβητική σειρά, έχει ως ακολούθως:

1. Αντωνίου Σπύρος

2. Αργυρού Ευθύμιος

3. Βαλανίδης Νικόλας

4. Ζυμαράς Αντώνης

5. Ιακωβίδης Άγης

6. Ιορδάνου Μιχάλης

7. Ιωάννου Γιαννάκης

8. Ιωάννου Φώτος

9. Κωνσταντίνου Κώστας

10. Κωνσταντίνου Μάριος

11. Λάμπρου Ανδρέας

12. Μιχαηλίδης Παναγιώτης

13. Νεοφύτου Πανίκος

14. Νεοφύτου Χρίστος

15. Πασιουρτίδης Ανδρέας

16. Πελαβάς Ηλιανός

17. Πολυκάρπου Λάκης

18. Σάββα Νίκος

19. Σεραφείμ Δώρος

20. Στυλιανίδης Μαρίνος

21. Τζιωνής Αντώνης

22. Τσικκουρής Αντώνης

23. Φάντης Ανδρέας

24. Χαραλάμπους Νίκος

25. Χριστοδούλου Νικόλας

26. Χριστοδούλου Χριστόδουλος

27. Χρίστου Κώστας