Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ώρα να βγείτε μπροστά

Η ώρα να βγείτε μπροστά

img_1518


Τα παιχνίδια κερδίζονται από τις ομάδες. Πολύ σπάνια στο πρωτάθλημα μας, είδαμε παίκτες που να μπορούν να πάρουν παιχνίδια μόνοι τους και όσο προχωράει το ποδόσφαιρο, τόσο πιο λίγοι είναι αυτοί. Υπάρχουν όμως μονάδες που μπορούν να κάνουν αισθητή διαφορά, που μπορούν να αποτελέσουν στο τέλος το στοιχείο που ξεχωρίζει τη νίκη από την ισοπαλία ή την ήττα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τις διαθέτει και είναι ώρα να βγουν μπροστά.

Θα κάνουμε αναφορά σε δυο παίκτες, για συγκεκριμένους λόγους. Ο πρώτος είναι προφανώς ο Γιώργος Εφραίμ. Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρασε μια δύσκολη περίοδο λόγω των τραυματισμών του, έχασε τα κρίσιμα ντέρμπι και επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα. Ο ποιοτικός Εφραίμ, στη καλή του μέρα, μπορεί να ανεβάσει και τους συμπαίκτες του και είτε παίξει βασικός είτε αλλαγή, μπορεί να αφήσει το στίγμα του στο ματς.

Ο δεύτερος, είναι ο Ρικάρντο Φερναντές. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε για να δώσει έξτρα ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με τον κολλητό του Νούνο Ασσίς παροπλισμένο, το παιχνίδι σήμερα θα περάσει πολύ από τα πόδια του. Είναι ο πιο δημιουργικός παίκτης στην εντεκάδα, ενώ μπορεί να κρίνει αγώνα και με τα στημένα του. Είναι ώρα να δείξει γιατί αποκτήθηκε.