Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Κρατάμε το πάθος και τον τσαμπουκά των παικτών»

«Κρατάμε το πάθος και τον τσαμπουκά των παικτών»


Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο, ήταν το μεσημέρι ο Α.Δημητρίου που μίλησε για το χθεσινό αγώνα και την προσπάθεια παικτών και κόσμου ενώ έκανε αναφορά και σε άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο
Τι κρατάτε από το χθεσινό παιγνίδι;
«Μας μένουν πάρα πολλά από το χθεσινό παιγνίδι πέραν του αποτελέσματος. Δικαιούμασταν ένα πιο ξεκάθαρο σκορ. Κρατούσαμε το 2-0 μέχρι τα τελευταία παιγνίδια αλλά μια στιγμή αδράνειας μας στοίχισε. Το 2-1 θα το χρησιμοποιήσουμε ως ασπίδα για να πάρουμε την πρόκριση στην Λεμεσό. Τα άλλα σημαντικά στοιχεία είναι το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος. Ο κόσμος έμεινε στην κερκίδα και χειροκρότησε. Ήταν κάτι που έλειψε στους ποδοσφαιριστές. Επίσης κρατάμε το πάθος και τον τσαμπουκά των παικτών. Κρατάμε την ενότητα του κόσμου στις κερκίδες, τον παλμό τους και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Κρατάμε και το ότι η ομάδα μας άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια.

Ο Α.Δημητρίου απάντησε και στις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Απόλλωνα: «Αν μου επιτρέπεις θέλω να πω και κάτι άλλο. Έγιναν κάποιες δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι από το box που βρισκόταν, παρακολούθησε άλλο παιγνίδι από την τηλεόραση. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως είναι ο μοναδικό άνθρωπος από όλους όσους έχουν παρακολουθήσει το παιχνίδι, που σχημάτισε τέτοια άποψη. Ανέφερε ότι υπήρχε μόνο ο Απόλλωνας στο γήπεδο, κι ότι χάθηκαν οι μπάλες. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και να μην ξεχνά ότι αναφέρεται σε μια μεγάλη ομάδα και να μιλάμε με σεβασμό».

Αυτό που φάνηκε ύστερα από ένα σημείο είναι ότι δεν υπήρχαν επιλογές στον πάγκο:
«Είναι γεγονός ότι είχαμε σημαντικές απουσίες. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε και τον Σερτζίνιο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λέο αγωνιζόταν αριστερό και δεν είχαμε επιλογές στην μεσαία γραμμή σε ένα σημείο που μείναμε κάπως πίσω, χωρίς όμως να κινδυνεύουμε από τον Απόλλωνα, πλην δύο φάσεων. Ουσιαστικά ενδεχομένως εκεί να κρίθηκε. Στις απουσίες δηλαδή στην μεσαία γραμμή».

Για τους τραυματισμούς Σερτζίνιο και Ρούμπιο:
«Είναι τραυματισμοί από κούραση. Ο Σερτζίνιο ήρθε χωρίς παιγνίδια στα πόδια του και αγωνίζεται συνεχώς. Έδωσε πάρα πολλές δυνάμεις και χθες, είχε εξαιρετική παρουσία, αλλά από ένα σημείο και μετά έμεινε από δυνάμεις. Ο Ρούμπιο ήταν το πρώτο του ενενηντάλεπτο, έτρεξε, έδωσε δυνάμεις και κουράστηκε. Έχει πολύ ταλέντο και έδειξε ότι θα βοηθήσει. Είναι εργατικός, φιλόδοξος υπάκουος και έχει όλα όσα πρέπει για να κάνει καλή καριέρα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και έχει τις βάσεις. Μέσα από την παρουσία του στην Ομόνοια θα βελτιώνεται».

Τέλος αναφερόμενος στην συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα μεταξύ πρώην προέδρων, παραγόντων και επιφανών οικονομικά φίλων της ομάδας είπε:
«Ουσιαστικά είναι πρωτοβουλία του Δ.Σ και του Νίκου Χαραλάμπους. Εχουν προσκληθεί όλοι οι προεδροι του σωματείου μας, πρώην μέλη και φίλοι της ομάδας. Στην συνάντηση θα γίνει μια ανάλυση για το που βρίσκεται η ομάδα και θα ανανταλλάξουμε ιδέες για το πώς μπορεί να βοηθηθεί το σωματείο. Το συμβούλιο έκρινε ότι μια τέτοια συνάντηση θα βοηθήσει τόσο για τα κριτήρια του Μάρτη όσο και μακροπρόθεσμα».