Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην αφήσετε τον αντίπαλο να πιστέψει

Μην αφήσετε τον αντίπαλο να πιστέψει

ma_01888


Ο κυριότερος λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει βαθμούς σε παιχνίδια που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, κυριαρχεί όσον αφορά τις ευκαιρίες και την κατοχή, είναι γιατί πλέον οι αντίπαλοι μας πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν κέρδος. Η φανέλα πλέον δεν μπορεί να κερδίσει από μόνη της, χάρη στην παρατεταμένη κακή φόρμα της ομάδας μας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι σταθεροί και την αντιλαμβάνονται οι παίκτες που βρίσκονται απέναντι μας.

Ποιος είναι λοιπόν ο τρόπος να μην αφήνουμε τους αντιπάλους να το πιστέψουν; Καταρχάς το δυνατό ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Δώρα σαν το γκολ του Τουράμ μόλις στο πέμπτο λεπτό δεν επιτρέπονται και ενισχύουν τα πατήματα της αντίπαλης ομάδας. Εκεί που μπαίνουμε με ορμή για να πάρουμε το προβάδισμα, μένουμε πίσω στο σκορ και και μετά άντε να το ανατρέψεις.

Από κει και πέρα, είναι πολύ σημαντική η αποτελεσματικότητα. Όταν ο αντίπαλος γνωρίζει πως θα πληρώσει την παραμικρή αδυναμία του, το παραμικρό λάθος του, δυσκολεύεται να πιστέψει πως μπορεί να πετύχει καλό. Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι παρόμοιας δυναμικότητας με τον προηγούμενο και απαιτείται να αλλάξει η συνταγή. Όχι άλλα δώρα, όχι άλλες κλασσικές χαμένες ευκαιρίες στα σκουπίδια.