Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπούις: “Η πιο τυχερή ομάδα πέρασε”

Μπούις: “Η πιο τυχερή ομάδα πέρασε”


Αδιαθεσία ένοιωσε ο Νέναντ Στάροβλαχ και στη διάσκεψη των προπονητών βρέθηκε ο Φάτσιο Μπούις, προπονητής της ομάδας Νέων και μέλος του υπηρεσιακού τεχνικού τιμ. Ο Βέλγος δήλωσε ότι η πιο τυχερή ομάδα πέρασε στην ημιτελική φάση.

Μπούις: Έγιναν δύο όμορφα παιχνίδια, η πρόκριση ήταν ανοικτή μέχρι το τελευταίο λεπτό και η πιο τυχερή ομάδα πέρασε. Θέλω να αναφέρω πως ο κύριος Στάροβλαχ δεν είναι καλά για αυτό ήρθα στη θέση του. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έδωσαν τη ψυχή τους και στο κόσμο που ήρθε εδώ και μας στήριξε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι εδώ, θα παλέψει και θα τη φέρουμε εκεί που της αξίζει.

Χριστοφόρου: Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια και περαστικά στο Νέναντ. Γνωρίζαμε πως οι αναμετρήσεις θα ήταν πολύ δύσκολες και έπρεπε να κερδίσουμε από τη στιγμή που χάσαμε στο προηγούμενο ματς. Συνολικά και στους 2 αγώνες ίσως να μας αδικεί το αποτέλεσμα. Μια πρόκριση πάνω σε μια τεράστια ομάδα σαν την ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δείχνει την αξία της δικής μας πρόκρισης. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν μπορούν δυστυχώς να πανηγυρίσουν γιατί έχουν νέο ντέρμπι. Ήταν το 35ο παιχνίδι στη σαιζόν, βλέπουμε το επόμενο. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο.