Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη επί του Αποέλ για τους Νέους (Videos)

Νίκη επί του Αποέλ για τους Νέους (Videos)


Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Αποέλ, για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων U21. Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 του αιώνιου αντιπάλου και παρέμειναν στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου, όπου οι πέντε τελευταίες αγωνιστικές θα κρίνουν τον  πρωταθλητή. Οι ποδοσφαιριστές του Φάτσιο Μπούις έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν και αγωνίστηκαν με πάθος βγάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Στα της αναμέτρησης, καλύτερα μπήκε στον αγώνα το Αποέλ καταφέρνοντας να προηγηθεί πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν τα έβαλε κάτω και έψαξε την ισοφάριση φτιάχνοντας αρκετές φάσεις στο αντίπαλο τέρμα και τελικά τα κατάφερε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ο Γιώργος Ιβανόφ πέτυχε την ισοφάριση με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστόφορου Χαραλάμπους λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα. Στην φάση που η ομάδα μας κέρδισε το φάουλ, ο τερματοφύλακας του Αποέλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη  κάρτα γιατί απέκρουσε ολοκάθαρα τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής διώχνοντας τη μπροστά από το Γιώργο Ιβανόφ που έβγαινε μόνος του.  Ο Ιβανόφ ήταν πάλι αυτός που έκανε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος μια ασυνεννοησία μεταξύ της άμυνας του Αποέλ και του τερματοφύλακα. Το 2-1 υπέρ του «τριφυλλιού» ήταν το σκορ του ημιχρόνου, κάνοντας την ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή το Γιώργο Ιβανόφ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Παναγιώτη Θεράποντος μετά από ασίστ του Γιάννη Χατζηβασίλη. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε περισσότερες φάσεις που όμως δεν είχαν επιτυχημένο τέλειωμα. Ο αντίπαλος πίεσε σε κάποιο διάστημα του παιχνιδιού για να μειώσει στο σκορ και να μπει ξανά στον αγώνα αλλά η άμυνα και ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξουδετέρωσαν όλες τις ευκαιρίες.

Η σημερινή νίκη δίνει τους τρεις βαθμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ παράλληλα ανεβάζει τη ψυχολογία στην ομάδα ενόψει των τελευταίων δύσκολων αγωνιστικών, όπου έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε σήμερα εντός έδρας από την Αγία Νάπα και πλέον βρίσκεται τρεις πόντους πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης τρεις βαθμούς πάνω από την ομάδας μας βρίσκεται και ο Απόλλωνας που κέρδισε στη Λεμεσό τη Νέα Σαλαμίνα με 6-3 και έπιασε στην κορυφή την Ανόρθωση.

Αργότερα θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ.

Δείτε τα τέρματα της ομάδας μας:

Γιώργος Ιβανόφ 1-1

Γιώργος Ιβανόφ 2-1

Παναγιώτης Θεράποντος 3-1