Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να δούμε τα πράγματα ωμά, ρεαλιστικά

Να δούμε τα πράγματα ωμά, ρεαλιστικά

img_3056


Δέχθηκε κριτική ο Αντρέας Δημητρίου χθες το βράδι όταν μίλησε για αλλαγή στόχων. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, απλά μας είπε την αλήθεια: με την εικόνα που εκπέμπουμε αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να δούμε πιο μακριά. Ακόμα και η Ευρώπη θέλει δουλειά πολλή για να έρθει και καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές.

Το -12 δεν επιτρέπει τα όνειρα, ούτε και οι εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Το πρόγραμμα πρωταθλήματος προσφέρει στο Λοτίνα την ευκαιρία να δουλέψει για να περάσει στην ομάδα τη φιλοσοφία του, ενδιάμεσα όμως είναι και οι αγώνες κυπέλλου με τον Απόλλωνα, στους οποίους η ομάδα μας θα κτυπήσει θεωρητικά ρέστα. Δεν είναι εύκολη η συνέχεια και δεν είναι και τέτοια η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που να μας δίνει το δικαίωμα να πιστέψουμε πως θα πάρουμε σερί από νίκες στις δυο διοργανώσεις. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ, κάτι που θα αλλάξει άρδην την εικόνα.

Ωμά και ρεαλιστικά, στις διπλές αναμετρήσεις με την ομάδα της Λεμεσού, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει αν μη τι άλλο να δείξουμε πως υπάρχει ακόμα κάτι κρυμμένο στο υπόγειο. Μέχρι τότε βέβαια, πρέπει να κερδίσουμε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, έτσι ώστε αν μη τι άλλο να φτιάξει η ψυχολογία. Στόχος μας πλέον αγωνιστικά, πρέπει να είναι μόνο η νίκη στο επόμενο παιχνίδι και η σταδιακή βελτίωση. Πιστέψαμε στο ρόστερ, το στηρίξαμε και δεν μας δικαίωσε. Πλέον νίκες στα επόμενα και όπου μας βγάλει.