Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις Κυπέλλου

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις Κυπέλλου

ns019402


Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, οι ομάδες οι οποίες συνεχίζουν στο Κύπελλο Coca – Cola, μπαίνουν σε ρυθμούς προημιτελικής φάσης.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν αύριο ενώ η τετράδα της διοργάνωσης θα ξεκαθαρίσει στις 12 Μαρτίου, οπόταν και θα γίνει ο τελευταίος επαναληπτικός, αυτός μεταξύ του Ερμή και της ΑΕΚ Λάρνακας.

Αύριο Τετάρτη θα γίνουν οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες και το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου

15:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Cytavision Sports 2)
18:00 Αλκή – Αποέλ (LTV Sports 2)
18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλων (Primetel)

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου με τον αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Ερμή Αραδίππου ο οποίος θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 19:00 (Cytavision).

Oι επαναληπτικοί αγώνες Απόλλωνα – ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΚ Λάρνακας – Ερμή για το Κύπελλο Κύπρου Coca-Cola A’, B’ Kατηγορίας που θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου 2014, θα αρχίσουν στις 16:00. Ο λόγος της αλλαγής στην ώρα έναρξης των πιο πάνω αγώνων είναι γιατί την ίδια ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Champions League) και υπάρχει σχετική οδηγία της UEFA να τελειώνουν οι οποιοιδήποτε αγώνες για τα εγχώρια Πρωταθλήματα πολύ ενωρίτερα από την ώρα έναρξης των Ευρωπαϊκών αγώνων, για να μπορούν οι φίλαθλοι να τους παρακολουθούν. Αρχικά ο αγώνας του Απόλλωνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ είχε οριστεί για τις 18:00 και ο αγώνας της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Ερμή για τις 19:00.

Η προημιτελική φάση θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου με τον αγώνα του Ερμή με την ΑΕΚ Λάρνακας.