Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρεαλιστικά και όπου μας βγάλει

Ρεαλιστικά και όπου μας βγάλει

ma_01973


Αμέσως μετά το χθεσινό μας κομμάτι που έλεγε “νίκη και όπου μας βγάλει”, αρκετοί φίλοι αντέδρασαν ρωτώντας “μα γιατί δεν πιστεύετε;”. Δεν ήταν απαισιοδοξία εκείνο που δεν επέτρεπε να πιστέψουμε, αλλά η εικόνα που εκπέμπει η ίδια η ομάδα. Δεν είναι υγιής ομάδα η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε χτίστηκε σε στέρεες βάσεις. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Ο Λεάντρο Μαρκολίνι στάθηκε χθες στο εύκολο γκολ, το οποίο όντως δεν διαθέτουμε. Αυτό όμως κατά την άποψη μας, είναι μόνο ένα από τα προβλήματα. Για να διορθώσουμε, ότι μπορεί να διορθωθεί στη φάση που βρισκόμαστε, πρέπει πρώτα να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε που πραγματικά πονάμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ονειροβατούμε, πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε ταμείο.

Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως να μην ήταν φτιαγμένη για πρωταθλητισμό, το μεγάλο μας παράπονο όμως είναι πως δεν πλησίασε καν το ταβάνι των δυνατοτήτων της. Δεν τις το επέτρεψαν οι συνθήκες, οι συνεχείς αλλαγές και τα προβλήματα. Μείναμε να περιμένουμε εκλάμψεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, για να ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο.