Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάροβλαχ: “Ένα από τα καλύτερα μας ματς το τελευταίο καιρό”

Στάροβλαχ: “Ένα από τα καλύτερα μας ματς το τελευταίο καιρό”


Συμφώνησαν οι δυο προπονητές, ότι όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Ο Νέναντ Στάροβλαχ ανέφερε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια το τελευταίο καιρό και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Στάροβλαχ: Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη τελευταία περίοδο. Απέναντι μας ήταν μια πολύ καλή ομάδα και προπονητής, όμως με τους νεαρούς μας παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο 20λεπτο κάναμε αλλαγές, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και σκόραρε. Όπως είπε και ο προπονητής του Απόλλωνα ήταν μόνο ένα παιχνίδι, όλα θα κριθούν στο δέυτερο που θα έχουμε και παίκτες που σήμερα έλειπαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στη νίκη της ομάδας. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε.

Χριστοφόρου: Ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι κυπέλλου, να μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο το πρώτο μέρος, υπάρχει δεύτερο στη Λεμεσό. Δεν μπήκαμε καλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε 2-0, σιγά σιγά ανεβάσαμε απόδοση και ψάξαμε το τέρμα που θα μας έδινε ελπίδες για τη πρόκριση. Νιώθω πως μας αδικεί το αποτέλεσμα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη από το ξεκίνημα και αισιοδοξώ πως με το κόσμο θ το καταφέρουμε.