Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήριξη στην ομάδα

Στήριξη στην ομάδα

img_5439


Αντέδρασε μικρός αριθμός φίλων στην δημοσίευση άρθρου μας που έκανε λόγο για “ανεβασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ” σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στη Δόξα. Η ομάδα μας δεν έθελξε προφανώς με την απόδοση της, όμως ήταν πιο επιθετική και σαφώς καλύτερη από αυτό που παρουσίασε την Τετάρτη.  Το ότι την θεωρήσαμε ανεβασμένη, δεν σημαίνει πως έφτασε τα στάνταρντς που θέλουμε. Πρέπει όμως να λαμβάνουμε υπόψη μας όλα τα δεδομένα.

Ποια είναι αυτά; Ότι καταρχάς η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λοτίνα ήταν πιθανότατα η χειρότερη που είδαμε την τελευταία 5ετία. Ότι αποτέλεσμα του νεκρού Ιανουάριου, ήταν να μείνουμε πολύ πίσω στη βαθμολογία και με τη ψυχολογία των παικτών να είναι τσακισμένη. Ότι επίσης στους ποδοσφαιριστές οφείλονται αρκετοί μισθοί. Ότι παίκτες κλειδιά απουσιάζουν. Και για κερασάκι στην τούρτα ότι αυτοί οι παίκτες έχουν αλλάξει από το Δεκέμβριο 3 προπονητές, 4 φορές.

Δεν λέμε τα πιο πάνω σαν δικαιολογίες, τα παραθέτουμε σαν γεγονότα που είναι. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με αυτά που βλέπει στο γήπεδο. Το να έχουμε όμως την απαίτηση πως από τη μια μέρα στην άλλη η ομάδα μας θα μετατραπεί σε Μπάγιερν Μονάχου σίγουρα δεν βοηθάει. Η ομάδα, οι παίκτες, χρειάζονται στήριξη. Από εμάς εξαρτάται να τους ανεβάσουμε.