Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές μας

Στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές μας

img_4999


Όλοι πονάμε από την αποκαρδιωτική εικόνα που βλέπουμε μέσα στις 4 γραμμές, ειδικά από τη μέρα που το σωματείο προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Επίσης όλοι γνωρίζουμε, ότι το ρόστερ μας έχει ποιοτικές μονάδες, έχει όμως και παίκτες που δεν έχουν το κατάλληλο ποδοσφαιρικό βάρος για να φοράνε αυτή τη φανέλα. Πρέπει όμως να τονίσουμε πως δεν πρέπει να παίρνει τους ποδοσφαιριστές η μπάλα της διαμαρτυρίας. Στήριξη αξίζουν.

Οι παίκτες μας είναι απλήρωτοι 3 με 3,5 μήνες. Κατά καιρούς παίρνουν κομμάτια των μισθών τους, αλλά σταθερή ημερομηνία πληρωμής στην ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δεν υπήρξε σε κανένα σημείο. Την ίδια στιγμή, λέμε και ξαναλέμε πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν δεν είναι ιδανικές, όχι μόνο λόγω μισθών αλλά και λόγω ελλιπούς οργάνωσης. Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ, όμως κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έδειξε διάθεση να βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μπελάδες κάνοντας προσφυγή. Εκείνοι που ένιωσαν πως δεν μπορούσαν άλλο τη κατάσταση, έψαξαν ομάδα. Ο Σοάρες μάλιστα, φρόντισε να φέρει και ένα ποσό μέσα στο σωματείο πριν φύγει.

Το ρόστερ μας είναι αυτό που είναι. Οι δυσκολίες είναι επίσης δεδομένες και οι παίκτες είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Ας τους στηρίξουμε και όπου μας βγάλει. Προέχουν οι αλλαγές σε διοίκηση, νοοτροπία, φιλοσοφία και οργάνωση.