Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια με Δόξα

Τα εισιτήρια με Δόξα

img_1427


Ξεκίνησε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Δόξα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την Green Boutique, όπως και μέσω του Online Ticketing, μέχρι την Τετάρτη (05/02), στις 14:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
• Από το www.omonoia.com.cy μέσω του Online Ticketing

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
• Ενιαίο: 10 ευρώ
• Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν σε παιδιά κάτω των 12 χρονών