Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα Απόλλωνας

Τώρα Απόλλωνας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις επιτυχίες και ανάσανε. Δεν έλυσε βέβαια όλα τα προβλήματα της με τη νίκη επί της Σαλαμίνας, σίγουρα όμως η ψυχολογία θα βελτιωθεί και τα επίπεδα αυτοπεποίθησης θα ανέβουν. Πλέον όλοι στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν το επόμενο ματς που είναι και καθοριστικό, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου.

Την Τετάρτη η ομάδα μας υποδέχεται στο ΓΣΠ την ομάδα του Απόλλωνα για τους 8 του κυπέλλου και στόχος της είναι να θέσει γερά θεμέλια πρόκρισης. Το κύπελλο είναι ρεαλιστικά ο τίτλος τον οποίο μπορούμε να κυνηγήσουμε και το γεγονός πως το παιχνίδι είναι δύσκολο δεν πρέπει να μας τρομάζει. Έτσι κι αλλιώς σε κάποια στιγμή θα αντιμετωπίζαμε μια από τις μεγάλες ομάδες. Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία για να αλλάξουμε τη χρονιά.

Ο Απόλλωνας προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τον αιώνιο μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί. Εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ομάδα, που δεν έχει λόγο να αλλάξει τη τακτική του. Θα προσπαθήσει να οχυρώσει την άμυνα του και να κτυπήσει στην κόντρα. Ξεκάθαρα λοιπόν, θα χρειαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι αποφασισμένη και αποτελεσματική.