Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει αγώνα, πρέπει να κερδίσει

Έχει αγώνα, πρέπει να κερδίσει

img_2930


Η ισοπαλία με την ΑΕΚ και κυρίως η (νέα) κακή εμφάνιση που την προκάλεσε, απογοήτευσε όπως ήταν λογικό τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά σε κάποιο βαθμό και τους ποδοσφαιριστές της. Φυσιολογικό ήταν, η μουρμούρα να ενταθεί και η προσοχή να πέσει περισσότερο στο οικονομικό, τα κριτήρια και τις επικείμενες εκλογές. Σήμερα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγώνα και εκεί πρέπει να είναι η προσοχή μας.

Η ομάδα μας υποδέχεται στο ΓΣΠ την Δόξα (18:00, PrimeTel, live omonoianews.com) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις. Ο αντίπαλος είναι μάλλον αλλοπρόσαλλος, του ύψους και του βάθους, όμως αυτό ελάχιστο πρέπει να μας απασχολεί. Εκείνο που πρέπει να μας νοιάζει περισσότερο, είναι πως θα εμφανιστεί η δική μας ομάδα, αυτή άλλωστε θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

Το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Σίγουρα η διαφορά των 12 βαθμών είναι πελώρια και δεν αφήνει περιθώρια για όνειρα, όμως δεν μπορούμε παρά να απαιτούμε συνεχή βελτίωση, νίκες και όπου μας βγάλει τελικά το μονοπάτι στο οποίο μπήκαμε.