Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζει το πλάνο

Αλλάζει το πλάνο

margaca


Ο Ρενάτο Μαργκάσα επιστρέφει στις επιλογές του Αλεχάντρο Κάσερες, την στιγμή που στις απουσίες έχει προστεθεί ο Ρικάρντο Φερνάντες. Ξεκάθαρα λοιπόν το πλάνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην Άχνα, αλλάζει και ελπίζουμε η αλλαγή σε πρόσωπα να έχει θετικό αντίκτυπο στην εικόνα και το αποτέλεσμα.

Ο Ρενάτο αναμένεται να πάρει θέση στον άξονα πλάι στο Σερτζίνιο. Μπροστά τους θα παραμείνει ένας εκ των Εφραίμ και Σκέμπρι, βασικός θα είναι σίγουρα ο Ρούμπιο ενώ μια θέση θα παιχτεί μεταξύ Γκικίεβιτς και Πλατινί. Αν ο Πολωνός ξεκινήσει, ο Ρούμπιο μένει στα άκρα. Αν μείνει στο πάγκο, στα άκρα θα παίξει ο Πλατινί και φορ ο Ρούμπιο.

Όσον αφορά την άμυνα, δεν θα υπάρξουν αλλαγές, εκτός κι αν δεν προλάβει ο Χάρης. Σερφά και Αντράντε θα είναι σίγουρα εκτός, με τους Σκαραμοτσίνο και Αλαμπί να παραμένουν στις θέσεις τους. Αν δεν προλάβει ο Χάρης, θα παίξει ο Θερβέρα, αν και να πούμε την αλήθεια δεν θα προτιμούσαμε να πάρει μίνι ρίσκο με το Φιλιώτη. Κόντρα στην Άχνα άλλωστε είχε κάνει το ντεμπούτο του ο μικρός και μια χαρά τα πήγε.