Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποστολή με απουσίες

Αποστολή με απουσίες

img_8485


Με νέο σοβαρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα στο ζυγωματικό τραυματίστηκε ο Λέο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Τον αγώνα με την Σαλαμίνα (15:00 “Αμμόχωστος”) χάνουν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές. Οι Σκέμπρι, Σκάρα, Ασσίς, Αλαμπί και Χοσέ. Σε αποστολή για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Άλεξ Ρούμπιο ενώ λόγω των πολλών απουσιών, η τεχνική ηγεσία έχει στην αποστολή και αρκετούς νεαρούς.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γκανίου Ατάντα, Σοφιάν Σερφά, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Σερτζίνιο, Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ρικάρντο Φερνάντες, Χάρης Κυριάκου, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Γιάννης Χατζηβασίλης, Άλεξ Ρούμπιο και Μπραντάο Αλίπιο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική τακτική και στατικές φάσεις. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Νούνο Ασίς και Χοσέ Θερβέρα, θεραπεία ακολούθησε ο Άντονι Σκαραμοτσίνο, ατομικά προπονήθηκε ο Αντρέ Σκέμπρι, ενώ απείχε από την προπόνηση ο Λεάντρο, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.