Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απρόσμενη εξέλιξη, τέλος ο Γκικίεβιτς!

Απρόσμενη εξέλιξη, τέλος ο Γκικίεβιτς!

giki4


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω μηνύματος πως ο ποδοσφαιριστής, Ούκας Γκικίεβιτς αποχωρεί από την ομάδα μας. Τελευταία ημέρα σήμερα των μεταγραφών στο Πολωνικό αλλά και σε άλλα πρωταθλήματα. Φαίνεται πως ο Γκίκι βρήκε ήδη το νέο σταθμό στην καριέρα του.

H ανακοίνωση: 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λούκας Γκικίεβιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας:

«Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου, την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έκανα πάρα πολλούς φίλους εδώ. Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο, όλο το προσωπικό του Σωματείου, τους προπονητές που φέτος είχαμε στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι οκτώ μήνες που ήμουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν οι καλύτεροι της ζωής μου. Απολάμβανα την παρουσία μου στο γήπεδο, αλλά και στην Κύπρο γενικότερα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν στο σπίτι μου.

Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτά το πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ομάδα, με ποιότητα και είμαι σίγουρος πως στο υπόλοιπο της σεζόν θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Δυστυχώς, αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου φέρει η επόμενη μέρα».