Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυσκολέψαμε και τη Δόξα…

Δυσκολέψαμε και τη Δόξα…


Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα, δυσκόλεψε κι άλλη ομάδα. Η μεγάλη Δόξα, είδε το χάρο με τα μάτια της αφού δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα σε μια μαχητική ΟΜΟΝΟΙΑ. Πονάμε τα μάτια μας με το έκτρωμα που παρακολουθούμε.

Α’ ημίχρονο

Είχε καλύτερη κατοχή, έφτιαξε καλύτερες ευκαιρίες. Ευτυχώς η Δόξα δεν φορούσε πράσινα, γιατί θα δυσκολευόμασταν να ξεχωρίσουμε ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η μόνη ουσιαστική ευκαιρία μας ήρθε στο 10′ και ήταν τριπλή. Μετά από έμμεσο, το πρώτο σουτ του Λεάντρο κτύπησε στο τοίχος, το δεύτερο του Αλίπιο ήταν…τσαφ με τη μπάλα να φτάνει στο Σερτζίνιο και η πλάσα του τελευταίου έγλειψε το δοκάρι. Στο 22′ ένα σουτ του Αλίπιο που είχε φύγει στην πλάτη της άμυνας έφυγε άουτ και από κει και πέρα, ψευτοαπειλήσαμε μόνο με κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν τον Ματέο. Η Δόξα από την άλλη έχασε ευκαιρία στο 30 με τον Ολιβέιρα να μπαίνει στη περιοχή και να σουτάρει άουτ. Δυο λεπτά αργότερα, η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Μορέιρα να κάνει την απόκρουση της βραδιάς σε κοντινή πλάσα του Ρεγκινάτο. Μετά από κάποιες προϋποθέσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν οδήγησαν σε πραγματική ευκαιρία, τελευταία φάση, μια κεφαλιά από κοντά για τη Δόξα που πέρασε ευτυχώς άουτ.

Β΄ημίχρονο

Τα ίδια ακριβώς που βλέπουμε εδώ και βδομάδες, τα ίδια που είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο. Μια ομάδα που δεν θύμιζε σε τίποτα ΟΜΟΝΟΙΑ. Μηδέν φάσεις πραγματικά, μηδέν φάσεις. Κάποια σουτ εκατέρωθεν δεν ανησύχησαν κανένα πορτιέρο αφού Μορέιρα και Ματέο είτε απέκρουαν εύκολα, είτε έβλεπαν τη μπάλα να φεύγει έξω. Πρώτη μεγάλη φάση στο ημίχρονο στο 84′ όταν ο Σόουζα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Μορέιρα ευτυχώς τον πρόλαβε. ένα πολύ μακρινό σουτ του Σερτίνιο στο 86 αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ματέο, ένα ακόμα από τον ίδιο στο 88 έφυγε λίγο άουτ, αλλά μέχρι εκεί.

Συμπερασματικά

Τι άλλο να πούμε, η περιγραφή τα λέει όλα. Τα καραγκιοζιλίκια των παικτών της Δόξας του αγαπημένου μάνατζερ της Κυπράνωρος και του προπονητή μας, ήταν το κερασάκι στην τούρτα της ανυπαρξίας μας σε κάθε επίπεδο. Μας έχετε κάνει μικροσκοπικούς.