Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δώστε κίνητρο στον κόσμο

Δώστε κίνητρο στον κόσμο

kos_3689


Δεν θα γράψουμε διθυράμβους για τον κόσμο. Δεν θα πούμε πως ήταν ξανά συγκλονιστικός. Ότι με τις τόσες δυσκολίες είναι εδώ. Εκείνο που θα πούμε είναι ότι αυτός ο κόσμος, αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που παρακολουθεί. Και αν νιώσει ότι επανέρχεται η ελπίδα είναι ικανός για τα πάντα. Τόση είναι η αγάπη του για την ομάδα, απλά δώστε του κίνητρα.

Τις δυνατότητες του ΛΑΟΥ τις επιβεβαιώνουν και τα 9,5 εκατομμύρια έσοδα της περιόδου 2008-09. Άλλες εποχές θα μας πείτε, για όλους μας, είναι όμως ένα ποσό πελώριο για τα δεδομένα της Κύπρου. Πώς το είχε καταφέρει τότε ο ΛΑΟΣ λοιπόν; Γιατί ξαναγεννήθηκε μέσα του η ελπίδα.

Το ξαναλέμε, δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 28. Προσπαθούμε να βλέπουμε ψύχραιμα τη κατάσταση, γιατί ισορροπούμε σε λεπτό σχοινί. Όποιοι και αν μπουν όμως, να ξέρουν πως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μιλήσουν ειλικρινά, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παρουσιάσουν πραγματικό, ρεαλιστικό και ειλικρινές πλάνο για να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτή τη κατάσταση που μας πονάει όλους.