Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκ του αποτελέσματος, η χειρότερη επιλογή

Εκ του αποτελέσματος, η χειρότερη επιλογή

img_4116


Την στιγμή που οι πρωτοπόροι χάνουν βαθμούς, οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν δικαιούνται να ελπίζουν σε τίποτα, πολύ απλά γιατί τον τελευταίο καιρό η ομάδα μας δεν βλέπεται. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν έμενε ο Σαβέφσκι, η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Εκείνο που μπορεί να λεχθεί, είναι πως έγινε η χειρότερη δυνατή επιλογή προπονητή.

Τα στοιχεία ήταν εκεί και κάποιος μπορούσε εύκολα να τα βρει, αν ήθελε να κάνει πραγματική έρευνα. Και να εκείνος που θα τον εργοδοτήσει δεν το ψάχνει όσο πρέπει, ποιος θα το πράξει,ανεξάρτητα από την στήριξη που πρέπει να δίνετε σε οποιονδήποτε προπονητή; Δεν μας απασχολούσαν τόσο τα διάφορα αστεία που γίνονταν εις βάρος του Λοτίνα, αλλά πολύ περισσότερο οι πληροφορίες για ένα προπονητή αμυντικό, που βάζει αρκετή τακτική στο παιχνίδι του. Δυστυχώς μέσω των παιχνιδιών του στην ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ έδειξε και πως δεν κατάλαβε που ήρθε. Πειράματα επί πειραμάτων, αλλά πάντα με 8 αμυντικογενείς στο σχήμα.

Όπως και να έχει ο Λοτίνα φεύγει, όμως η ζημιά έχει ήδη γίνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 12 βαθμούς από την κορυφή, ο κόσμος είναι στα όρια του, αλλά το χειρότερο είναι πως η ομάδα μας καλείται να πληρώνει δυο αποζημιώσεις προπονητών σε 40 μέρες.