Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους

a106


Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην προσπάθεια που κάνει για να πλησιάσει την κορυφή του Πρωταθλήματος Νέων κάτω των 21 ετών. Οι πράσινοι με τέσσερις μικρούς (U17) στην αρχική εντεκάδα, επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Χαλκάνορα Ιδαλίου με 2-0 και έφτασαν τους 40 βαθμούς παραμένοντας στην 3η θέση.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0 όταν ο Χριστόφορος Αποστόλου έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Αντρέας Λοΐζου πρόλαβε τον τερματοφύλακα και γύρισε την μπάλα προς το τέρμα και ο Ξένιος Θεοδούλου την έσπρωξε στο πλεκτό. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνος Διονυσίου με ατομική ενέργεια.

Όσο αφορά τις ομάδες που κυνηγά η ομάδα μας στη βαθμολογία,  H πρωτοπόρος Ανόρθωση πήρε το τρίποντο χωρίς να αγωνιστεί φτάνοντας τους 46 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας κέρδισε το Αποέλ 2-1 και διατήρησε τη διαφορά από τους πράσινους στους  3 βαθμούς.

Έχουν απομείνει έξι αγωνιστικές, στις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει αρκετά ντέρμπι και για να ελπίζει στον τίτλο πρέπει να δώσει όλες τις δυνάμεις για να κερδίσει. Στην επόμενη αγωνιστική το «τριφύλλι» αγωνίζεται κόντρα στο Αποέλ, ενώ έχει να δώσει ακόμη ντέρμπι με την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται στην 4η θέση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ν. Χαραλάμπους, Κ. Λουβαρής, Α. Γιασεμής, Π. Μαυροφτής, Α. Λοϊζου, Ξ. Θεοδούλου, Σ. Φιάκας, Ρ. Ηροδότου (Α. Γιάγκου), Γ. Ιβάνοφ (Κ. Διονυσίου), Χρ. Αποστόλου, Α. Σοφοκλέους (Χρ. Τουμάζου).

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
Αποέλ – Απόλλωνας 1-2
Νέα Σαλαμίνα – ΠΑΕΕΚ 5-1
Ομόνοια Αραδίπου – Άρης 0-1
ΑΕΚ Λάρνακας – Αγία Νάπα 2-1
ΑΕΠ – Ανόρθωση Δεν διεξήχθη λόγω μη παρουσίας της ΑΕΠ
ΑΕΛ – Αλκή Δεν διεξήχθη λόγω μη παρουσίας της Αλκής