Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για το… αναβληθέν παιχνίδι

Η αποστολή για το… αναβληθέν παιχνίδι

img_3779


Νεότερη ενημέρωση: Η αγωνιστική αναβλήθηκε. Έτσι οι παίκτες πιθανόν να κάνουν προπόνηση ή ρεπό αύριο.

Ενώ διεξάγεται η εκλογική συνέλευση του σωματείου, η ποδοσφαιρική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, που θα διεξαχθεί αύριο (01/03, 16:00), στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το προπονητικό δίδυμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά την αποχώρηση Γκικίεβιτς, έχει στην αποστολή τους Ονησίφορο Ρουσιά και Γιάννη Χατζηβασίλης, δύο επιλογές για την γραμμή κρούσης.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Ρασίντ Αλαμπί, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Λεάντρο, Χάρης Κυριάκου, Σερτζίνιο, Γκανίου Ατάντα, Γιάννης Χατζηβασίλης, Αντρέας Παναγιώτου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Πλατινί, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Μπραντάο Αλίπιο και Τόνι Τέιλορ.

H σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα. Θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Ζοάο Πάολο Αντράντε, Νούνο Ασίς και Σοφιάν Σερφά.