Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κερδίζουν πόντους

Κερδίζουν πόντους

vik_9424


Μόνο νίκες μετράνε στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι Άλεξ Κάσερες και Νέναντ Στάροβλαχ και μάλιστα σε δυο διαφορετικά περάσμτα. Με αυτούς υπεύθυνους, η ομάδα μας κέρδισε την Ανόρθωση, την ΕΝΠ, τη Σαλαμίνα, τον Απόλλωνα και τα Κούκλια. Προσθέστε σε αυτό και την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών (κάποιοι είχαν εκφράσει ανοιχτά την άποψη να μείνει ο Κάσερες μετά την απομάκρυνση Τόνι) και γίνεται ξεκάθαρο πως κερδίζουν πόντους.

Όλα όσα συζητούνται στο άρθρο αυτό, είναι απόλυτα θεωρητικά μιας και στις 28 Φεβρουαρίου αλλάζουμε διοίκηση. Αν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου, θεωρούμε πως οι πιθανότητες να πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς με Κάσερες-Στάροβλαχ και Μπούις είναι αρκετές. Δεν θα χρειαστεί οποιοδήποτε ποσό για νέα τεχνική ηγεσία, θα δοθεί χρόνος στη νέα διοίκηση να αξιολογήσει τα δεδομένα και τέλος, η ομάδα παίζει μπάλα!

Εκείνο που μας άρεσε χθες, ήταν τα κότσια που έδειξε η τεχνική ηγεσία. Ο Κάσερες συμπεριφέρθηκε σαν προπονητής μεγάλης ομάδας, που ξεκουράζει παίκτες, αλλά έχει την απαίτηση να πάρει τους βαθμούς, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο ρόστερ του. Λίγες μέρες πριν είχε κατεβεί με επιθετικογενή εντεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα που μας είχε κερδίσει 2 φορές. Γενικώς, ο Ουρουγουανός και οι συνεργάτες του, βοήθησαν την ομάδα να εκπέμψει αυτοπεποίθηση και αυτό μετράει υπέρ τους.