Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοτίνα: “Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…”

Λοτίνα: “Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…”

sak_6656


Μέσω γραπτής επιστολής που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άνχελ Λοτίνα και Κίκε Αλόνσο κάνουν ένα σύντομο απολογισμό για το πέρασμα τους από το τριφύλλι:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μας εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας αυτήν την περίοδο, αλλά και τους φιλάθλους μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον στόχο που μας είχε ανατεθεί.

Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που όλοι περιμέναμε. Όλοι μας, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εκεί που πιστεύουμε ότι πραγματικά της αξίζει.

Έχουμε να λέμε τα καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές μας, όλο το προσωπικό του Σωματείου και το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο σαν άθλημα κάποτε δεν είναι δίκαιο. Τραυματισμοί σημαντικών ποδοσφαιριστών και άλλα απρόοπτα προβλήματα, δεν μας επέτρεψαν να έχουμε καλύτερη απόδοση.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλο τον κόσμο που έχουμε γνωρίσει στην Κύπρο κατά την παρουσία μας, ο οποίος μας αντιμετώπισε με καλοσύνη, κάνοντάς μας να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι. Γι’ αυτό και η λύπη μας που αποχωρούμε σήμερα είναι μεγάλη.

Καλούμε όλους, ειδικά τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, να υποστηρίζουν με σθένος και πίστη την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από αυτό και χρειάζεται την συσπείρωση όλων για να διασφαλίσει μία θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αντάξια του εκτοπίσματός της».