Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοτίνα: “Είμαι ευχαριστημένος μόνο αμυντικά” (video)

Λοτίνα: “Είμαι ευχαριστημένος μόνο αμυντικά” (video)

img_1790


Ευχαριστημένος μόνο για την συμπεριφορά της ομάδας του στην άμυνα ήταν ο Άνχελ Λοτίνα, που επανέλαβε μετά το τέλος του αγώνα πως χρειάζεται δουλειά η ομάδα στην πάσα και στην κατοχή.

Λοτίνα: Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εναντίον μας τον αέρα, είχαμε την μπάλα πίσω στην άμυνα και στο κέντρο μόνο και δεν φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή. Μόνο μία φορά τα καταφέραμε με τον Εφραίμ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο κοντά, αλλά δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τον αγώνα. Χάσαμε πολύ εύκολα την μπάλα, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, στη πάσα, στην κατοχή. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο μας, επίσης ήμασταν καλοί στα στημένα, αμυντικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έδωσε μόνο 6 λεπτά καθυστέρηση ο διαιτητής. 6 λεπτά ήταν κάτω μόνο ο τερματοφύλακας.

Κύριε Λοτίνα, κάνατε διαπίστωση πως είναι πολύ καλό το ρόστερ. Μετά από το χρονικό διάστημα που είστε εδώ κρίνετε ακόμα πως είναι πολύ καλό:
Ναι κάθε μέρα βλέπω διαφορετικά πράγματα για μας και τους αντιπάλους. Νομίζω, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, αλλά είμαι ευχαριστημένος μόνο αμυντικά. Πρέπει να βελτιωθούμε με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να ακούγεται σαν δικαιολογίες, έχουμε καλό ρόστερ και θα συνεχίσουμε τη δουλειά.

Μετά τις νέες απώλειες, απομακρύνεται περισσότερο ο τίτλος. Μπορεί να προλάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ;
Ναι μαθηματικά έχουμε ελπίδες και πιθανότητες. Ακόμα δεν έχω την ομάδα που θέλω και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε ειδικά τους 5-6 που έχουμε από πάνω μας.

Φλώρος Νικολάου: Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοζυγισμένο, ξέραμε πως πρέπει να κάνουμε εξαιρετική άμυνα απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το καταφέραμε, το δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι και όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι έγερνε προς την πλευρά μας. Δυστυχώς η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα δεν μας επέτρεψε να διεκδηκήσουμε το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι η φάση του Κάστρο αλλά σίγουρα δεν ήταν κίτρινη. Προτιμούσα να χάσω το παιχνίδι παρά δυο παίκτες. Τελείωσε το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν εμπεδώσει τη φιλοσοφία μου, τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ, θα πρέπει να διαχειριστούμε το ρόιστερ με εξυπνάδα για να βγάλουμε το μαραθώνιο του πρωταθλήματος.