Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μονόδρομος το διπλό

Μονόδρομος το διπλό

ma_06354


Στη Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που φιλοξενείται στο ΓΣΖ από την ΑΕΚ (15:00, live omonoianews.com). Η ομάδα μας θέλει μόνο τη νίκη, για να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους, αλλά και για να αυξήσει τη διαφορά από την σημερινή αντίπαλο της και να κλειδώσει για τα καλά μια θέση στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ.

Το τελευταίο κομμάτι της προηγούμενης παραγράφου είναι μάλλον λυπηρό ως στόχος, όμως πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο άμεσος στόχος είναι αυτός. Και η πεποίθηση μας δεν πηγάζει τόσο από τη βαθμολογική μας θέση, αλλά από την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του τελευταίου μήνα. Στο χέρι της είναι να την αναστρέψει και το πρώτο βήμα για κάτι τέτοιο είναι το σημερινό διπλό. Η νίκη είναι μονόδρομος!

Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, φιλόδοξη και χωρίς το παραμικρό άγχος. Θα μπει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι της και όπου βγει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την άλλη, έχει υποχρέωση να συμπεριφερθεί ανάλογα του μεγέθους της και να αρχίσει σιγά σιγά να παίζει ποδόσφαιρο μεγάλης ομάδας. Οι όποιες απουσίες δεν μπορούν να θεωρηθούν δικαιολογία, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει στη Λευκωσία με το διπλό.