Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μορέιρα: “Θα πρέπει να γράψουμε ξανά ιστορία”

Μορέιρα: “Θα πρέπει να γράψουμε ξανά ιστορία”


Παρών στη δημοσιογραφική διάσκεψη σήμερα ήταν και ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ζοσέ Μορέιρα. Ο Πορτογάλος άσος απευθυνόμενος προς τον κόσμο είπε πως αυτός είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και μέσα από τις δύσκολες στιγμές, θα πρέπει να γράψει ξανά ιστορία ο σύλλογος. Δηλώσεις έκανε και ο Ράινερ Ράουφμαν.

 «Μέσα από την εμπειρία μου από την Μπενφίκα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και σαν μεγάλη ομάδα θα πρέπει όλοι όσοι την αποτελούν να λειτουργήσουν ενωμένοι, Διοικητικό Συμβούλιο, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος. Αυτό που πάντα μένει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είστε εσείς (απευθυνόμενος προς τον κόσμο).

Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά θα πρέπει να γράψουμε ξανά ιστορία. Να αφήσουμε τα λάθη του παρελθόντος, να δούμε το σήμερα και να ζήσουμε στιγμές περηφάνιας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να αλλάξει σπίτι, γυναίκα, δουλειά, φίλους, αλλά την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν την αλλάζει ποτέ», δήλωσε αρχικά, πριν απαντήσει στους αθλητικούς συντάκτες σε ερωτήσεις που του έθεσαν.

Σε ερώτηση για τους λόγους που τον κάνουν να μιλά με αυτόν τον τρόπο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, από τη στιγμή που πριν ένα χρόνο ήρθε στην ομάδα:

«Ο λόγος που μιλώ με αυτόν τον τρόπο είναι η αγάπη που εισπράττω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πολλές φορές η αγάπη είναι πάνω από πολλά πράγματα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μπορεί να μου οφείλονται χρήματα, αλλά είμαι βέβαιος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάποια στιγμή θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Μακάρι να μπορώ να μείνω για ακόμη δέκα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ, αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο της. Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να διαμαρτύρεται για τα άσχημα αποτελέσματα, όμως και με την γυναίκα και την κόρη σου μπορεί να τσακωθείς, όμως δεν αλλάζει κάτι σ’ αυτήν την σχέση, ούτε και στα αμοιβαία αισθήματα που υπάρχουν».

sak_6743

Κλείνοντας, μίλησε για το τρόπο που σκέφτεται αυτός και οι συμπαίκτες του:

«Μιλώ μέσα από την καρδιά μου, χωρίς να φιλτράρω αυτά που λέω και χωρίς να σκέφτομαι προηγουμένως τι θα πω. Αυτά που λέω είναι ακριβώς ό,τι νιώθω. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν περισσότερα από 100% και εάν γίνει μία λάθος πάσα είναι μέσα στο παιχνίδι. Είμαι βέβαιος πως με αυτόν τον τρόπο σκέφτονται όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Ο Ράινερ Ράουφμαν, με τη σειρά του ανέφερε:

«Ζητούμε από τον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για να μπορέσουμε να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα μας δεν θα δικαιούται να παίξει στην Ευρώπη, ούτε θα μπορεί να κάνει μετεγγραφές και να ανανεώσει συμβόλαια. Δεν μπορώ να φανταστώ να μην μπορέσουμε να ανανεώσουμε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή, όπως ο Νούνο Ασίς. Μόνο που το σκέφτομαι σηκώνεται η τρίχα μου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι παρούσα στα Ευρωπαϊκά ματς».

«Τη Δευτέρα μπορεί να ήταν η καλύτερη μέρα όσο αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όμως να είστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη χαμός με τα διαρκείας».