Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να επενδύσουν στα κοινά

Να επενδύσουν στα κοινά

sak_6115


Μένει άλλη μια μέρα, μέχρι την εκλογική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το αποτέλεσμα, αφού για πρώτη φορά υπάρχουν δυο συνδυασμοί, αυτός των πρώην προέδρων και αυτός της ομάδας εναλλακτικής πρότασης. Είναι πιθανόν, το συμβούλιο να απαρτίζεται με μέλη και των δυο συνδυασμών.

Όποιοι και αν είναι τελικά στο 15μελές συμβούλιο έχουν να ανέβουν ένα βουνό. Τα προβλήματα είναι πολλά και η αντιμετώπιση τους απαιτείται άμεση. Παρά τις όποιες διαφορές στη φιλοσοφία μεταξύ των συνδυασμών, όσοι εκλεγούν οφείλουν να επενδύσουν στα κοινά. Υπάρχουν αρκετές ιδέες στο τραπέζι (όπως π.χ. το branding που ποτέ δεν εκμεταλλευτήκαμε) και πρέπει να τύχουν αξιολόγησης με ανοικτό μυαλό, από όπου κι αν προέρχονται.

Το αν θα πετύχει ή όχι το συμβούλιο, κρίνει σε μεγάλο βαθμό κατά πόσον θα υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ και ποια πορεία θα έχει αυτή. Το όποιο συμβούλιο, πρέπει να κάνει όποια κίνηση απαιτείται για την οικονομική εξυγίανση, αλλά και την ενότητα του πράσινου ΛΑΟΥ. Τονίζουμε πως το συμβούλιο πρέπει να κάνει τις πρώτες κινήσεις.