Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο στόχος είναι εφικτός

Ο στόχος είναι εφικτός

ma_01601


Η χθεσινή βαριά ήττα του Ερμή από τη Σαλαμίνα, ήρθε απλά να θυμίσει πόσο κακή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2014, αφού ο φτεροπόδαρος ακόμα και μετά το στραπάτσο, είναι 3 βαθμούς μπροστά μας. Ήρθε όμως να θυμίσει πως η τετράδα και ο στόχος της Ευρώπης, είναι εφικτά. Αρκεί βέβαια η ομάδα μας να ανεβάσει απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Εδώ και λίγο καιρό μιλάμε για ρεαλισμό. Η ομάδα φέτος, με συγκεκριμένες αδυναμίες που δεν έχουν διορθωθεί, αντικειμενικά δύσκολα θα μπορούσε να κτυπήσει πρωτάθλημα. Η έξοδος στην Ευρώπη όμως είναι ένα στόχος πιο κοντά στο επίπεδο που έχουμε δείξει ως τώρα. Τονίζουμε πάντως για άλλη μια φορά, πως μιλάμε για επίπεδο που παίξαμε και όχι για δυνατότητες. Αυτές επιμένουμε πως είναι υψηλότερες.

Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει έστω και την υστάτη να ανασυνταχθεί. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και οτιδήποτε άλλο από τη νίκη είναι μη αποδεκτό. Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες έτσι ώστε να δούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη συνέχεια.