Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας της σεζόν 2014-15 (pics)

Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας της σεζόν 2014-15 (pics)


Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε το μεσημέρι στο συνεδριακό του ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ζητήθηκε από τον κόσμο να αγκαλιάσει τα διαρκείας με σκοπό η ομάδα μας να καλύψει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και να πάρει αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ για τον έλεγχο Μαρτίου. Σλόγκαν που τέθηκε είναι το «Σε κάθε σου αγώνα χιλιάδες οι πιστοί σου οπαδοί», εμπνευσμένο από τον Ύμνο της ομάδα μας.

Την αναγκαιότητα όπως οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2014-15 επεσήμανε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας, Μιχάλης Βασιλείου. Επίσης, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της πώλησης περισσότερων από 8500 εισιτηρίων διαρκείας. Πιο κάτω αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Βασιλείου που δημοσιεύθηκαν άμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Σωματείο μας, δημιούργησε την ανάγκη για επίσπευση της διαδικασίας πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2014-15, καθώς αυτή κρίθηκε ως η μοναδική επιλογή που μπορεί να φέρει άμεσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο ταμείο μας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να περάσει η ομάδας μας, αρχικά τον έλεγχο της ΚΟΠ και ακολούθως τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Η επιτροπή που χειρίστηκε το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρο στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφάσισε όπως μειώσει κατά 10% τις τιμές τους – σε σχέση με αυτές που ίσχυαν πέρσι την ίδια περίοδο – για όσους αγοράσουν διαρκείας μέχρι το τέλος Μαρτίου 2014.

Θεωρούμε ιδανικό τον συνδυασμό που έχει δημιουργηθεί, καθώς οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν οικονομικά το Σωματείο μας, εξασφαλίζοντας ως αντάλλαγμα την παρουσία τους στα γήπεδα για τη νέα σεζόν, σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές.

Δεν χωρεί αμφιβολία πως μόνο στεναχώρια και θλίψη προκαλούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το Σωματείο μας και δεν το αφήνουν να λειτουργήσει όπως ακριβώς θα ήθελε, όμως είναι στιγμές σαν και αυτές που όλοι μας καλούμαστε να βρούμε τις ψυχικές δυνάμεις για να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει σε ασφαλή μονοπάτια.

Είναι χρέος μας να παραδώσουμε σε δέκα μέρες, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ένα Σωματείο μακριά από ανεπιθύμητες κυρώσεις, που θα πλήξουν σημαντικά το κύρος, την αξιοπρέπεια και την εικόνα του, ενώ ενδεχομένως να αποτελέσουν και την απαρχή για νέα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να καταρρίψουμε το δικό μας Παγκύπριο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, που είναι ως γνωστό οι 8500 κάρτες. Είναι εφικτός αυτός ο στόχος; Ασφαλώς και είναι! Εάν ανανεώσουν οι περίπου 6500 υφιστάμενοι κάτοχοι διαρκείας και συνάμα πείσουν άλλο ένα φίλο ή συγγενή τους, που δεν είχε αγοράσει πέρσι διαρκείας, τότε θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας.

Καλούμε, λοιπόν, τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε συστράτευση, με μοναδικό κίνητρο την διάσωση του αγαπημένου μας Σωματείου».

Πιο κάτω σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15:

• Για την ανανέωση του εισιτήριου διαρκείας, χρειάζεται η προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας ή το υφιστάμενο εισιτήριο διαρκείας.

• Όσοι επιθυμούν την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας και δεν είναι υφιστάμενοι κάτοχοι, απαιτείται κατά τη διαδικασία αγοράς η υπόδειξη της ταυτότητάς του.

• Για αγορά Παιδικού εισιτηρίου διαρκείας, χρειάζεται η επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή ταυτότητα του παιδιού.

• Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας αφορούν τους γεννηθέντες από 31/12/2002 μέχρι και το 2014.

• Για αγορά μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, για φιλάθλους πέραν των 20 χρονών, χρειάζεται φοιτητική βεβαίωση ή φοιτητική ταυτότητα, όπως επίσης και στρατιωτική βεβαίωση για όσους υπηρετούν στον στρατό.

• Τα μαθητικά / φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας αφορούν τους γεννηθέντες από τις 31/12/2002 μέχρι και τις 31/12/1990.

• Στα Premium εισιτήρια διαρκείας οι τιμές που ανακοινωθήκαν ισχύουν μόνον για υφιστάμενους κατόχους, καθώς δεν υπάρχουν άλλες ελεύθερες θέσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες θα είναι κατά 10% μειωμένες σε σχέση με τις περσινές, για όσους αγοράσουν (ανανέωση ή καινούργιο) διαρκείας μέχρι το τέλος του Μάρτη 2014.

PREMIUM
– Κανονικό: 295 ευρώ
– Μαθητικό: 170 ευρώ
– Παιδικό: 65 ευρώ

ΔΥΤΙΚΗ
– Κανονικό: 225 ευρώ
– Μαθητικό: 145 ευρώ
– Παιδικό: 45 ευρώ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
– Κανονικό: 180 ευρώ
– Μαθητικό: 135 ευρώ
– Παιδικό: 35 ευρώ

ΒΟΡΕΙΑ
– Κανονικό: 135 ευρώ
– Μαθητικό: 110 ευρώ

24 & 27 V.I.P BOXES
– 900 ευρώ

Το Δελτίο Τύπου της PrimeTel αναφορικά με την προσφορά της εταιρίας, την οποία ο κάθε φίλαθλος μπορεί να συνδυάσει με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας:

Πάγια τακτική της PrimeTel ήταν, είναι και θα είναι, η στενή συνεργασία με τις ομάδες μας.
Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται μια αμφίδρομη σχέση και αμοιβαίος αλληλοσεβασμός, στοιχεία τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν επιτευχθεί.

Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να κτίσουμε στη συνεργασία μας με διάφορες πρωτοβουλίες που είναι γνωστές, όπως η πρωτοποριακή κίνηση ζωντανής μετάδοσης των φιλικών του καλοκαιριού, η ζωντανή κάλυψη του ραδιομαραθωνίου κ.α.

Σήμερα που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε μια ελκυστική προσφορά για τους φίλους της ομάδας και να δώσουμε και εμείς από την πλευρά μας, μεγαλύτερη ώθηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ώστε να βοηθήσουμε έμπρακτα και το σωματείο.

Με ποιο τρόπο; Όπως λέει και το σλόγκαν της καμπάνιας μας, «Κλείνοντας μόνιμη θέση στην κερκίδα» σε όσο το δυνατόν περισσότερους Ομονοιάτες που θα θελήσουν να επωφεληθούν της προσφοράς.

1. Η προσφορά απευθύνεται κατ’ αρχήν σε όλους τους Ομονοιάτες, συνδρομητές της PrimeTel και μη.
2. Προσφέρουμε €100 έκπτωση στο εισιτήριο διαρκείας με κάθε συνδρομή στα Πακέτα 4,5 και Μobile 40.
3. Τα πακέτα της PrimeTel προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς και μπορούν να καλύψουν τις επικοινωνιακές ανάγκες για κάθε σπίτι.
4. Τα €100 για κάθε συνδρομητή θα τα προσφέρει η PrimeTel στην Ομόνοια.
5. Μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς εύκολα και απλά από το συνεδριακό κέντρο του Γ.Σ.Π όπου μπορούν να σας εξυπηρετήσουν οι συνεργάτες μας που βρίσκονται στο χώρο πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας συνεχώς.

Τι περιλαμβάνουν τα τρία πακέτα της προσφοράς:
– Το Πακέτο 4 αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση της PrimeTel για επικοινωνία και ψυχαγωγία και περιλαμβάνει Τηλεφωνία, Κινητό, Internet και Τηλεόραση και διατίθεται στην τιμή των €44.81 το μήνα.
– Το Πακέτο 5 περιλαμβάνει τα πάντα για σένα: Τηλεφωνία, Κινητό, Internet,Τηλεόραση και WiFi με πρόσβαση σε όλα τα PrimeTel WiFi Hotspots Παγκύπρια! Το Πακέτο 5 αποτελεί την απόλυτη ψυχαγωγία με γρήγορο Internet παντού και στην τιμή των €56.02 το μήνα!
– Η τρίτη επιλογή, το Μobile 40 περιλαμβάνει ενιαία χρέωση προς όλα τα τοπικά δίκτυα 24 ώρες το 24ωρο δίνοντάς σου την επιλογή να ξοδέψεις την αξία του πλάνου σου όπως θες εσύ (ομιλία, SMS, mobile internet)!

[nggallery id=395]