Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις” (audio)

“Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις” (audio)

img_5867


Μόνο μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία όλων των Πράσινων Δυνάμεων θα καταφέρουμε να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με τον Παύλο Χρυσάνθου που μίλησε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM. Διαβάστε και ακούστε πιο κάτω τις δηλώσεις:

Η χθεσινή νίκη και ο Απόλλωνας
“Μέσα σε τόσα πολλά προβλήματα ήρθε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών την Τετάρτη, να νιώσουν τη ζεστασιά του κόσμου και αν γίνει αυτό έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το ζητούμενο. Υπάρχουν πιθανότητες με το Σκέμπρι, για τους άλλους τραυματίες θα δούμε τις επόμενες 1-2 μέρες”.

Διοικητικά και κριτήρια…
“Πρέπει να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας. Το πιο σημαντικό είναι να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επόμενη ημέρα. Το πιο σημαντικό για να το πετύχουμε είναι να υπάρξει ενότητα. Υπήρξαν σοβαρά λάθη και δεν μας έπαιρνε να είμαστε άλλο στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το πλέον σημαντικό είναι να πάμε ομαλά στην εκλογική και εκεί τα μέλη να αποφασίσουν για το μέλλον και υπάρχει μέλλον στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για να γίνουν αυτά πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, έχουμε βρει πόρους, θα πάρουν μέχρι αύριο λεφτά και οι παίκτες, υπάρχουν και τα κριτήρια της ΚΟΠ. Καλώ τον κόσμο να πάρει το διαρκείας του, είναι οριακή η κατάσταση, όμως προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Η νέα διοίκηση θα έχει δύσκολο έργο, όμως όταν όλοι σταθούμε στο πλευρό της θα τα καταφέρουμε. Πάνω από όλους και όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ”.

ΚΟΠ και αποκαλύψεις επηρεάζουν τον κόσμο…
“Έγιναν πολύ σημαντικές αποκαλύψεις από την εφημερίδα “Πολίτης” και ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Αυτά τα γεγονότα (στημένα, φάκελοι κλπ) πρέπει να μας απασχολήσουν, πρέπει να υπάρξει εξυγίανση. Οι ευθύνες είναι στην Ομοσπονδία, για να υπάρξει η επόμενη ημέρα και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει εξέταση αυτών των δεδομένων. Πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατό για να υπάρξει πλήρη αξιολόγηση όσων βγήκαν στην δημοσιότητα. Είναι μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο μας”.

Ακούστε ολοκληρωμένες τις δηλώσεις: