Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρούμπιο: “Θα δουλέψω σκληρά για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ρούμπιο: “Θα δουλέψω σκληρά για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

ma_01890


Συνέντευξη στην Ειρήνη Σπυροπούλου για λογαριασμό της ιστοσελίδας balla.com.cy παραχώρησε ο Άλεξ Ρούμπιο. Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός εξέφρασε την πεποίθηση πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάει καλύτερα, ενώ τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει τον κόσμο, τον οποίο αποθέωσε. Πιο κάτω οι δηλώσεις του Ρούμπιο. Για το βίντεο πατήστε εδώ.

Δηλώσεις στην Ειρήνη Σπυροπούλου, balla.com.cy

Καλύτερη η Ομόνοια σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν κέρδισε…
Είναι γεγονός ότι επιτεθήκαμε αρκετά, αλλά στην αρχή μας έβαλαν γκολ κι αυτό μας επηρέασε λίγο. Αλλά νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα απογοήτευσε τον κόσμο στο Κύπελλο την Τετάρτη, αλλά οι φίλαθλοι ήταν και πάλι στο γήπεδο σ’ αυτό το ματς. Βρίσκεσαι λίγο καιρό εδώ, αλλά τι έχεις αντιληφθεί για τον κόσμο της Ομόνοιας;
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα πολλά για τον κόσμο, αλλά όταν ήρθα έμεινα έκπληκτος, γιατί παίζουμε εκτός έδρας και φαίνεται ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ο κόσμος από τότε που ήρθα με στήριξε, με αγκάλιασε και με βοήθησε στην προσαρμογή μου στην Ομόνοια το γεγονός ότι οι φίλαθλοι μου έδειξαν εμπιστοσύνη.

Γενικά, ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος με τη φετινή σεζόν της ομάδας, αλλά εσύ είσαι ένας από τους λόγους, για τους οποίους μπορούν να αισιοδοξούν για το μέλλον, σε πιστεύουν πολύ. Το αντιλαμβάνεσαι εσύ αυτό;
Δουλεύω καθημερινά, ήρθα εδώ για να δουλέψω για την ομάδα και να δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, τίποτα άλλο. Είμαι ένας ακόμη στην ομάδα και θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για να πετύχουμε μαζί με την Ομόνοια.

Μπορεί να σώσει τη χρονιά η ομάδα στα πλέι οφ;
Ναι, πιστεύω πως ναι. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ που είναι, αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα.

Εσύ ήθρες εδώ με Ισπανό προπονητή, αυτός δεν βρίσκεται πια εδώ. Αυτό είναι κακό για σένα ή δεν σε επηρεάζει;
Ηρθα έχοντας την εμπιστοσύνη του Λοτίνα, αυτός δεν είναι πια εδώ, έχουμε άλλους προπονητές που τα καταφέρνουν καλά. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα που έφυγε ο Λοτίνα, αλλά αυτά τα αποφασίζει η διοίκηση. Όποιος προπονητής κι αν είναι στον πάγκο εγώ θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο και θα συνεχίσω τη δουλειά.

Είδαμε ότι δεν χρειάστηκες χρόνο προσαρμογής. Παίζεις από την αρχή βασικός και ήδη έχεις ξεχωρίσεις. Ο κόσμος περιμένει να ηγηθείς της Ομόνοιας…
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν αισθάνθηκα ηγέτης. Παίζω και βοηθώ τους συμπαίκτες μου όπως μπορώ. Όπως είπα, θα δουλέψω σκληρά για την Ομόνοια. Δεν αισθάνομαι ηγέτης, αλλά θέλω να ξεχωρίζω και να διακρίνομαι γιατί θέλω να πετύχει η Ομόνοια.