Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σοβαρό το ενδιαφέρον για Πλατινί

Σοβαρό το ενδιαφέρον για Πλατινί

ma_06490


Υπαρκτό και σοβαρό φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον των Καναδών της Μόντρεαλ Ίμπακτ για τον Λουίς Σοάρες Πλατινί. Οι Καναδοί πιστεύουν πως ο άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να τους βοηθήσει και θεωρούν εφικτή την απόκτηση του.

Κι αυτό γιατί έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από το μάνατζερ του πως μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα μας, λόγω των μισθών που του οφείλονται. Το τελευταίο αυτό στοιχείο δείχνει πως και ο Πλατινί ευνοεί την μετακίνηση του και η αλήθεια είναι πως δεν τον αδικούμε όπως είναι αυτή τη στιγμή οι συνθήκες στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό στην ομάδα μας. Σε κάποια ματς είναι καλός, σε άλλα όχι τόσο. Εκείνο που προβληματίζει βέβαια δεν είναι η αξία του, αλλά η ευκολία με την οποία μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κάνει και πολλά όσο του οφείλει. Ελπίζουμε αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή, να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ο Παναγιώτης Θεράποντος και να πάρει πραγματικές ευκαιρίες.