Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάροβλαχ: “Πετύχαμε το στόχο μας” (video)

Στάροβλαχ: “Πετύχαμε το στόχο μας” (video)


Ικανοποιημένος ήταν ο εκ των υπηρεσιακών προπονητών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νέναντ Στάροβλαχ αφού πέτυχαν το στόχο τους απόψε ξεκουράζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει του επαναληπτικού με τον Απόλλωνα.

Νέναντ: Ξέραμε πως εναντίων μας ήταν μια πολύ καλή ομάδα, με πολλή δύναμη. Είχαμε 3 στόχους, να κερδίσουμε, να δώσουμε ευκαιρίες που τελευταία δεν έπαιζαν και τρίτο να φρεσκάρουμε βασικούς παίκτες ενόψει Απόλλωνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό, σταματούσε πολύ το παιχνίδι και πέραν του γκολ είχαμε μόνο μια καλή ευκαιρία, αλλά και τα Κούκλια δεν έκαναν κάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάποια σημεία παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δοκάρια, γκολ. Και οι 2 ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στα Κούκλια, είναι καλή ομάδα, αξίζει να μείνει στη πρώτη κατηγορία.

Ιωάννου: Καλησπέρα, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με το γκολ μας στο τέλος έγινε συναρπαστικό. συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη της. Το πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε το παιχνίδι χωρίς να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες, αλλά πέτυχε ένα γκολ σε σημαντικό σημείο, σε μια αδράνεια. Είχε ακόμα μια ξεκάθαρη ευκαιρία και φανήκαμε τυχεροί. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά για 20 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Και πάλι σε καθοριστικό σημείο δεχτήκαμε 2ο γκολ και φάνηκε πως τελείωσε. Κάναμε αλλαγές, πετύχαμε ένα γκολ, δυστυχώς, δεν είχαμε χρόνο για να πετύχουμε την ισοφάριση και να πάρουμε βαθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε 2 δοκάρια, εκεί φανήκαμε τυχεροί. Συγχαρητήρια ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, βλέπουμε τον Εθνικό που θα κρίνει πολλά.