Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάροβλαχ: “Σημαντική νίκη για μας”

Στάροβλαχ: “Σημαντική νίκη για μας”


Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο Νένταντ Στάροβλαχ στη διάσκεψη τύπου. Ο Νέναντ ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο και τον κάλεσε  να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Στάροβλαχ: Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό με όλα τα προβλήματα που είχαμε. Αντίπαλος μας ήταν μια δυνατή, καλή ομάδα και η νίκη είχε μεγάλη σημασία. Μετά από μια περίοδο που δεν παίζαμε καλά, χάσαμε και το κόσμο μας. Σήμερα μπήκαμε δυνατά στην αρχή, βάλαμε και Κύπριους παίκτες, για 25 λεπτά είμαστε πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το ματς. Στην πορεία η Σαλαμίνα ανέβηκε μπορούσε να ισοφαρίσει και στο σημείο εκείνο είχαμε και τύχη. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε το παιχνίδι, κρατήσαμε επαγγελματικά τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ τους χρειάζεται κοντά της. Μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

 

Λάρκου: Καλησπέρα, συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά το πρώτο 20λεπτο που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, βρήκαμε ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις.Για να κερδίσεις ένα μεγάλο αντίπαλο, δεν φτάνει να είσαι καλός στη προσπάθεια, αλλά πρέπει να χεις ποιότητα στην τελική πάσα, κάτι στο οποίο έχουμε πρόβλημα και κανείς δεν μπορεί ως δια μαγείας να το φτιάξει. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εμείς επικεντρωνούμαστε από αύριο στο επόμενο παιχνίδι.