Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση για το οικονομικό

Συνάντηση για το οικονομικό

img_6392


Η κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρειάζεται προσπάθεια από όλους για το οικονομικό. Για αυτό τον λόγο το απόγευμα, μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Χαραλάμπους (προεδρεύων) και της διοίκησης, θα υπάρξει μια συνάντηση με ανθρώπους που ασχολήθηκαν για πολλά χρόνια στα διοικητικά αλλά και με την ομάδα γενικότερα, προκειμένου να συζητήσουν για το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.

Στη σημερινή συνάντηση (17:30) σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας θα βρεθούν πρώην πρόεδροι, πρώην μέλη του συμβουλίου καθώς και επώνυμοι φίλοι της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. Εκεί θα αναλυθεί η δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται το σωματείο μας και θα ανταλλαχθούν ιδέες για το πως μπορεί να στηριχτεί οικονομικά ο σύλλογος για τα κριτήρια Μαρτίου αλλά και απόψεις για το πως μπορούν να ρυθμιστούν τα χρέη στο μέλλον.

Ελπίζουμε από τη συνάντηση να βγουν πολλά θετικά και να πέσουν στο τραπέζι νέες ιδέες που θα φέρουν αρχικά λεφτά για  τα κριτήρια Μαρτίου, ούτως ώστε να πάρει αδειοδότηση η ομάδα και να υπάρξει ομαλή διαδοχή στα διοικητικά.